Tuesday, April 13, 2010

Family Day EON Glenmarie @ Le Paris Port Dickson

ape yg korang tgk dlm gambar ni?hahaha...
cube fokus kt blah kiri atas pentas tu...
yg 'comel' tu adalah MC dinner family day tu a.k.a my hubby la...
aku bangga dengan beliau yang berjaya menceriakan majlis tersebut walaupun dengan buku lali kaki kiri yang dah sebesar bola tennis sebab nak selamatkan bola tampar je.

selepas ucapan dan acara pakaian beragam (sorry takde gmbr,klu ade nti i upload lg yer) yg mmg comel betul anak-anak staf n memang pandai bergaya.kalah model catwalk.ade batman,ala2 puteri melayu,seksi,muslimah dan mcm2 lg la..kelakar n seronok tgk keletah mereka.

pembukaan acara menunjukkan bakat 'mensumbangkan' suara pun ada,ape lg kaki karaoke semua sakan la menyanyi tp yg memulakan MC berduet dengan kawan beliau,Najib dengan lagunya 'Ratuku' (penyanyi asal:Awie).
















dan tak lupe juga Mrs. Dzul and his daughter, Siti Hamizah.

                                                                                 




 dan untuk melepaskan gian menyanyinya,si MC menyanyi lagi skali untuk sekelian kalinya iaitu lagu dendangan asal penyanyi pujaan gadis Malaya,Jamal Abdillah bertajuk 'Di Sudut Kamar Hatiku".

sebelum balik sempatla kami berborak dgn kawan2 dan isteri kawan2 hubby ku.


























No comments:

Post a Comment