Monday, February 22, 2010

Sayang,
saya nak minta maaf kalau saya isteri yang tidak cukup baik untuk abang.
saya cukup beruntung mempunyai suami yang baik dan penyayang macam abang.
Abang tiada galang gantinya dalam hidup saya.
tapi malangnya saya sering alpa dalam hubungan kita ini.

Mujur,saya mempunyai suami yang sabar dengan kerenah isterinya ini.
kesabaran dan rasionalnya abang cukup membuat hati ini berdetik,kejamnya aku pada dia.
betul kata kakak ipar aku,berdoalah setiap hari agar hati kite tidak lupa untuk menyayangi suami kite setiap hari. Jauhkan syaitan yang ingin mengganggu kebahagian kami.

Sayang,
terima kasih untuk segalanya.



luv,
isterimu.

Thursday, February 18, 2010

aktiviti2 terbaru wif my hubby's family.

Nampak sedapkn Maryam makan yogurt tu? Yogurt tu kitorg beli kt Tutti Frutti kt Taman Tun Dr Ismail,skali skala blanje anak n anak buah hubby aku ape salahnye kn?. Harga yogurt ni takla mahal sgt dlm RM5.20 je utk 100ml.
Yg ni plak gmbr2 keletah anak aku n anak2 buah hubby aku mase berkaraoke di 
Tropicana Golf Club Resort.
Sebelum karaoke ni kitorg swimming kt kelab tu.
Sorry gambar swimming kitorg sensored so takleh la nk publish,hehe...

Last but not least, my hubby's niece engagement ceremony, Fina.
Gmbr yg plg cute tu myself n my 'biras' klu ikut bahasa P.Ramlee 'beras'.
Gmbr2 lain tu bersama my 'still single' kakak ipar n anak2 buah hubby aku yg 'still single' jugak lagi.
manakala yang lain adalah gmbr anak buah hubby yg bertunang bersama anak2 die n some of her friends.

Wednesday, February 17, 2010

Artikel yg telah membelasah aku...

dek kerana artikel ni la yg keluar kt bahagian agama dlm paper utusan tak brape lame dlu,aku kene hentam dgn org2 kt ofis aku yg maybe aku rase mereka ada sangkut paut dengan benda2 ni so bile tak leh trime kenyataan aku la jadi mangsanya.

padan muka aku gak la coz sibuk nk share knowledge ngan org lain last2 kene batang hidung aku balik.
but dont worry,i'm not give up to share again coz sharing is caring....

luv,
mazz

Monday, February 8, 2010

My Special Guest - Nur Alya Batrisya Binti Muhammad Fitri





this is my special guest for lastweek,she's special coz she'll smile when she saw my cute face...ahaks.







look,she ride me....likes she happy to ride me all the way right?



this is ANA, her sweet mom aka my BFF. what is the most special about her daughter again?
her's love sign...