Saturday, April 14, 2012

Apam Polkadot satu untuk aku, satu untuk...untuk???


Assalamualaikum,

malam ni Mamaz dapat emel dari Apampolkadot.com yang mereka akan mengadakan 'Pertandingan Kenangan Terindahku Bersama ApamPolkadot.com'.


Rasanya semua orang tau kan rupa paras apam comel dgn warna2 yg menarik dan juga bentuk2 yang unik contohnye angry bird and lady bird selain dari corak polkadot. Dalam majlis hari jadi pn kadang2 jadi salah satu menu wajib so mesti ade yg bergambar kn? so apa lagi join la pertandingan tu dan boleh dapatkan mcm2 hadiah menarik selain dari Apam Polkadot yang comel tu....dah jumpe gambar2nyer? tgkla syarat2nye yang mudah saja di sini.


Ini adalah antara ayat2 MENARIK yang Mamaz terima dalam emel tadi...


1. Pada 14hb Apr 12 (malam), kita akan melancarkan Pertandingan 'Kenangan Terindah Bersama ApamPolkadot.com'. Di mana setiap peserta harus berkongsi gambar kenangan manis mereka sambil makan apampolkadot bersama kawan2 dan keluarga di Facebook Wall kita.


2. LIKE paling banyak akan dikira pemenang dan akan memenangi BANYAK hadiah MENARIK antaranya FREE tidur kat AFarmosa Resort dan banyak lagi...APAM POLKADOT jangan ceritalah..berlambak2 for give away =)


Sekian...