Saturday, April 14, 2012

Apam Polkadot satu untuk aku, satu untuk...untuk???


Assalamualaikum,

malam ni Mamaz dapat emel dari Apampolkadot.com yang mereka akan mengadakan 'Pertandingan Kenangan Terindahku Bersama ApamPolkadot.com'.


Rasanya semua orang tau kan rupa paras apam comel dgn warna2 yg menarik dan juga bentuk2 yang unik contohnye angry bird and lady bird selain dari corak polkadot. Dalam majlis hari jadi pn kadang2 jadi salah satu menu wajib so mesti ade yg bergambar kn? so apa lagi join la pertandingan tu dan boleh dapatkan mcm2 hadiah menarik selain dari Apam Polkadot yang comel tu....dah jumpe gambar2nyer? tgkla syarat2nye yang mudah saja di sini.


Ini adalah antara ayat2 MENARIK yang Mamaz terima dalam emel tadi...


1. Pada 14hb Apr 12 (malam), kita akan melancarkan Pertandingan 'Kenangan Terindah Bersama ApamPolkadot.com'. Di mana setiap peserta harus berkongsi gambar kenangan manis mereka sambil makan apampolkadot bersama kawan2 dan keluarga di Facebook Wall kita.


2. LIKE paling banyak akan dikira pemenang dan akan memenangi BANYAK hadiah MENARIK antaranya FREE tidur kat AFarmosa Resort dan banyak lagi...APAM POLKADOT jangan ceritalah..berlambak2 for give away =)


Sekian...

Thursday, February 16, 2012

Kredit untuk blog N Hayat Sweet Gallery

Mazz dah lama tak update blog ni tapi Mazz notice ramai gak yang follow blog ni so Mazz nak bg kredit la kt blog ni yang gambar2 keknye mengancam selera ni...baru tgk gambar agak2nye kalau makan mau naik berpuluh kilo lagi...

so jom la kite jengah blog beliau di sini.

Tuesday, December 20, 2011

Give Away For You!

Assalamualaikum,
Mazz berhajat nak memberi Hadiah Misteri 'Give Away' pada kawan-kawan semua.

Nak tau cara nak dapatkannya? senang je....

buat appointment untuk 'Test Drive' kereta proton, Hadiah tersebut akan Mazz berikan selepas 'Test Drive' tersebut.

just sms nama,waktu temujanji ke nombor Mazz 017-2339372.

Cepat sebelum akhir tahun 2011 ni...

PROTON FOR SALE: Exora Prime & Bold

Thursday, July 28, 2011

Kuih Raya 2011

Assalamualaikum,

Disertakan gambar dan senarai harga untuk tetapan kawan-kawan.

Untuk hari raya ini, hanya tempahan Samprit sahaja yang saya ambil.

Tempahan untuk raya tarikh tutup 12/8/11.

Boleh tel. @ email kepada saya

dmazzanggun@gmail.com / 017-2339372)



Samprit Panjang RM20 (106pcs)
Samprit Dahlia RM17 (60pcs)

Tuesday, July 26, 2011

Miecyber's Blog: Tips elakkan di serang "Phishing"

Miecyber's Blog: Tips elakkan di serang "Phishing": "Phishing adalah aktiviti mencuri maklumat peribadi dan perbankan pengguna internet .Ia merupakan salah satu jenayah siber yang utama..."