Thursday, February 18, 2010

aktiviti2 terbaru wif my hubby's family.

Nampak sedapkn Maryam makan yogurt tu? Yogurt tu kitorg beli kt Tutti Frutti kt Taman Tun Dr Ismail,skali skala blanje anak n anak buah hubby aku ape salahnye kn?. Harga yogurt ni takla mahal sgt dlm RM5.20 je utk 100ml.
Yg ni plak gmbr2 keletah anak aku n anak2 buah hubby aku mase berkaraoke di 
Tropicana Golf Club Resort.
Sebelum karaoke ni kitorg swimming kt kelab tu.
Sorry gambar swimming kitorg sensored so takleh la nk publish,hehe...

Last but not least, my hubby's niece engagement ceremony, Fina.
Gmbr yg plg cute tu myself n my 'biras' klu ikut bahasa P.Ramlee 'beras'.
Gmbr2 lain tu bersama my 'still single' kakak ipar n anak2 buah hubby aku yg 'still single' jugak lagi.
manakala yang lain adalah gmbr anak buah hubby yg bertunang bersama anak2 die n some of her friends.

No comments:

Post a Comment